Demirci'den seçim mesajı

• 02.04.2024

Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Çetin DEMİRCİ, 31 Mart yerel seçimlerinin tamamlanması dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

ATSO Demirci , 31 Mart Yerel Yönetimler Seçimlerinin sorunsuz şekilde tamamlandığını belirterek “Milletimiz hür iradesini sandığa yansıttı ve önümüzdeki 5 yıl semtini, ilçesini, ilini yönetecek olan yöneticilerini belirledi.

Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası olarak, milletimizin oylarıyla göreve gelen tüm yerel yöneticilerimize başarılar diliyoruz. Ardahan’in en büyük sivil toplum kuruluşu olan Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası, birçok projesinde gerek Ardahan Valiliği gerekse belediyeler ile iş birlikleri yapmaktadır.
Seçimler sonrasında göreve gelen belediye başkanlarımız ile önümüzdeki süreçte çok başarılı projelere imza atacağımıza inancımız tamdır. Bu vesile ile yerel seçim sonuçlarının ülkemiz ve milletimize hayırlı olmasını diliyor, seçilen tüm yerel yöneticilerimize de görevlerinde başarılar diliyoruz” ifadelerinde bulundu
  • Demirci'den  seçim mesajı