SPORDA ŞİDDETE VE KÜFÜRE HAYIR

• 03.03.2015
Bizler yıllardır Türkiye de özlemi duyulan Sporda Küfüre Hayır kampanyasını başlatan ve bundan dolayı Ulusal basında büyük övgü alan Ardahanlı Spor severler olarak 01 Mart 2015 Pazar günü saat:12:30 da Bal Ligi 2. Gurupta yer alan Kars Spor – Serhat Ardahan Spor arasında yapılan futbol müsabakasında Serhat Ardahan Spor ve taraftarı Aleyhine başlatılan linç kampanyası ile birlikte 90 dk maç boyunca ve maçtan sonra saatlerce Başta Ardahan Valisi, Belediye Başkanı , STK Başkanları ve maçı izlemeye giden Serhat Ardahan Spor Taraftar grubuna ayrıca Ardahan Halkına bu basın açıklamasına yazmaya utandığımız tezahüratlar ve küfürlü sloganlar ile Ardahan Halkını aşağılama ve tahrik eden başta Kars Spor Yöneticilerini, Teknik Heyetini, Maçın bu hale gelmesine yol açan Hakem triyosunu ve 90 dk boyunca Anons Yaptırmayan Kars TFF yetkililerini ŞİDDETLE KINIYORUZ.
  • SPORDA ŞİDDETE VE KÜFÜRE HAYIR