Ardahan
Odamızdan Haberler

ATSO GÜRCİSTAN’DA

  • 06.12.2023
  • ATSO
Odamız ile Ardahan Belediyesi ortaklığıyla komşu Gürcistan’ın  sınır bölgesinde bulunan Ahıska  ziyaret gerçekleştirildi.
 Ziyarette Yönetim Kurulu Başkanımız Çetin Demirci, Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir  Odamız Meclis üyeleri ile Ardahan Belediyesi Meclis Üyeleri ve farklı sektörlerden iş adamlarından oluşan heyet çeşitli temaslarda bulunmak üzere Ahıska’ya  gittiler.
Ziyarette, taraflar arasındaki dostane ilişkilerin derinleşmesinin yanı sıra ticari ve ekonomik işbirliğinin geliştirilmesi hedeflendi.
 Ahıska  Belediyesi Başkanı Irakli Lazarashvili, Sakrebulo Başkanı David Lomidze, Devlet Mütevelli İdaresi Bölgesel Proje Koordinasyon Hizmeti Başkanı Marina Gachechiladze ve diğer yerel öz idare başkanları ile tanışma toplantısı düzenlendi.
 Taraflar, iki ülke arasındaki dostane ilişkileri, gelecekteki işbirlikleri ve kültürel ve ticari ilişkilerin derinleşmesini ele aldı, bölgelerdeki mevcut iş ortamını ele aldı ve ortak projeler yapma konusunda anlaşıldı.
Ziyaretin resmi kısmının ardından Ahıska Kalesini ziyaret eden misafirler, kentin tarihi simgeleri ve kültürel gelenekler hakkında bilgi aldılar.
  • ATSO  GÜRCİSTAN’DA
  • ATSO  GÜRCİSTAN’DA
  • ATSO  GÜRCİSTAN’DA