26. VERGİ HAFTASI KUTLAMASI

• 27.02.2015
Bu yıl 26.ncısı gerçekleştirilen Vergi Haftası kutlamaları kapsamında 24-25 Şubat tarihlerinde Sayın Defterdarımız Mehmet DOĞAN'ın da katılımlarıyla başta Sayın Valimiz Ahmet DENİZ olmak üzere ilimizdeki makamlara ziyaretler gerçeleştirilerek vergi haftaları kutlanmıştır.
program kapsamında Ardahan Ticaret ve Sanayi Odasını Ziyaret eden Defterdar Mehmet Doğan ve beraberinde ki heyet Ardahan’ın vergi durumu hakkında bilgi veren Defterdar Doğan, vergi tahsilatı sıralamasında ülke genelinde yüzde 84’lük oranla, 16’ncı sırada olduklarını söyledi.
ATSO Başkanı Çetin DEMİRCİ Üyelerinin vermiş oldukları vergilerin Ülkemiz ve Şehrimiz için oldukça önemli olduğunu ve kamu hizmetlerinin temelini vergiler oluşturmaktadır dedi.
Sayın DEMİRCİ nazik ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini dile getirerek Defterdarımıza ve defterdarlık çalışanlarına da gayretli çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
  • 26. VERGİ HAFTASI KUTLAMASI