GALERİCİLER İÇİN MESLEKİ YETERLİLİK SINAVLARI YAPILDI

• 13.11.2023
ARDAHAN TİCARET VE SANAYİ ODASI (ATSO) TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ (TOBB)VE TOBB MEYBEM A.Ş. İŞBİRLİĞİNDE GALERİCİLERE YÖNELİK MESLEKİ YETERLİLİK BELGESİ SINAVLARI YAPILDI
17 adayın teori sınavında ve 23 adayın uygulama sınavında katılacağı sınav iki aşamada gerçekleşti . Sınavın ilk aşaması odamız Şehit Türkmen Tekin Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi’nde yapıldı. İkinci aşama ise 11-12 /11/2023 tarihlerinde Aktürk Oto Galerisi ev sahipliğinde yapıldı.
Sınavlar hakkında açıklamalarda bulunan ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Demirci , “Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası olarak 10.Sınavımızı yapmanın gururunu yaşıyoruz. Toplamda 130 üyemize belgelerini verdik. Vermeye de devam edeceğiz.Talep eden üyelerimizin ve sektörümüzün büyük çoğunluğu Mesleki Yeterlilik Belgelerini aldı.İlerde bu sektörde faaliyet göstermek isteyenlerinde dahil olduğu üye odaklı hizmetlerimize devam edeceğiz şeklinde konuştu.
ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Demirci sınavlarımızın yapılmasında odamıza destek veren Şehit Türkmen Tekin Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi ve Aktürk Oto Galerici yetkililerine teşekkür ediyorum
  • GALERİCİLER İÇİN MESLEKİ YETERLİLİK SINAVLARI YAPILDI