• 27.10.2023

Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası TOBB İl Genç Girişimciler İcra Kurulu Üyeleri ve TOBB İl Kadın Girişimciler İcra Kurulu Üyeleri , 26 Kasım 2023 Perşembe Günü saat 15:00 ila 16.00 arasında gerçekleşen seçimlerle Başkan ve Başkan Yardımcılarını belirledi. Yapılan seçimler sonrasında Emir Avşar Başkan, Ümit Doğukan Polat ‘ta Başkan Yardımcısı olarak seçildi. Kadın Girişimciler Kurulunda da Gizem Çınar Başkan, Nilcan Mert’te Başkan Yardımcısı olarak seçildi Gerçekleşen Seçimlerden sonra TOBB İl Genç Girişimciler İcra Kurulu Üyeleri ve TOBB İl Kadın Girişimciler İcra Kurulu Üyeleri Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Demirci ile bir araya geldiler.

• TOBB İL GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULU İLE TOBB İL GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULU BAŞKAN VE BAŞKAN YARDIMCILARI BELLİ OLDU