Ardahan
Odamızdan Haberler

PEYNİR VE ZEYTİN FUARI

  • 06.04.2023
  • ATSO
18-21 Mayıs 2023 tarihleri arasında Yenikapı DR. Mimar Kadir Topbaş Gösteri ve sanat Merkezi'nde gerçekleşecek olan 3.İstanbul Peynir ve Zeytin Fuarı ile ilgili organizasyon firmasından gelen bilgiler aşağıya çıkarılmıştır.


İlkini 2019 yılında, ikincisini 2022 yılında gerçekleştirdiğimiz Türkiye'nin ilk Ulusal Peynir ve Zeytin fuarını 200’ü aşkın katılımcı firma, 50.000‘in üzerinde profesyonel ve genel ziyaretçi, Ticaret Borsaları, Sanayi Odaları ve belediyelerin katılımıyla gerçekleştirdik.

20’den fazla TV kanalı, çeşitli gazete ve dergiler ile sosyal medya kanalları canlı yayınlar; haberler ve röportajlar ile fuarlarımıza yoğun ilgi gösterdi.

Yüzlerce profesyonel satın almacı fuarımızı ziyaret etti, özellikle restaurant, cafe ve oteller ile gurme marketler ve zincir marketler fuarlarımıza yoğun ilgi gösterdi.

Bu yıl 3.sünü düzenleyeceğimiz Peynir ve Zeytin fuarımızı uluslararası arenada üst düzeye taşımak için hazırlıklarımıza başladık.

İş birliktelikleri için B2B görüşme alanında tüm profesyonel görüşmeler organize edilecektir. Görüşme programındaki ziyaretçilerimiz Yurtdışı Alım heyetleri ; Yurtiçi Otel ,Restaurant ,Cafe,Zincir Market satın almacıları ve firma yetkilileri olacaktır.


Konferans & Seminer programı ve özel mutfak kurulumu ile şovların yer alacağı etkinlik sahnemizle fuarımız 4 gün boyunca alanında ünlü isimlere ev sahipliği yapacaktır.
Basın tarafında oluşacak programla birlikte haber kanallarında 4 gün boyunca özel röportajlar ve haber yayınlarımız olacak.


Fuar katılımı ile ilgili geri dönüşünüzü bekler iyi çalışmalar dileriz.


Not: ayrıntılı bilgi https://www.peynirvezeytinfuari.com/ adresinden ulaşılabilir. 

Stand kiralama fiyatlarımız;
standlı m2 fiyatımız 1500TL+KDV
standsız m2 fiyatımız 1350TL +KDV
  • PEYNİR VE ZEYTİN FUARI