STK'lar Ardahan TSO Ardahan'da deprem için bir araya geldiler.

• 17.02.2023

Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Çetin DEMİRCİ başkanlığında , yaşanılan deprem faciası ile alakalı Ardahan’da faaliyetlerini sürdüren STK’lar ile müşterek toplantı gerçekleştirdi.
Toplantıya Eğitim Birsem Memur sen Başkanı Serkan Karataş, Eğitim İş Başkanı Yıldız Küçük , Toç Birsen İl Başkanı Cihan Karademir, Birlik Haber Sen İl Başkanı Gökhan Kılıç, Diyanet Sen İl Başkanı İbrahim Yıldız, Şoförler Odası Başkanı Asim Özer, Baro Başkanı Murat Yolcu, Esob Başkanı İskender ALİHANOĞLU , Eğitim Birsen Başkanı Halil GÜLÇİMEN, Esob Başkan Yardımcısı MURAT BALTACI, Gti Çıldır Müdürü Özgür KARAARSLAN , AFAD Temsilcisi Serap AKAR, Sağlık Sen Şube Başkanı Selçuk RECEPOĞLU,katılım sağladılar.
Toplantı sonrası yapılan ortak açıklamada, “Ülkemizi sarsan deprem felaketi sonrası yapılacak acil yardımları görüşmek üzere sivil toplum kuruluşları olarak bir araya geldik.
İlimizdeki ve deprem bölgesindeki depremzedelere ilimizdeki STK’lar tarafından yardımların koordinasyonu hakkında görüş birliğine varıldı.
  • STK'lar Ardahan TSO Ardahan'da deprem için bir araya geldiler.