ATSO'NUN DEPREM İÇİN YARDIM TIRLARI YOLA ÇIKTI

• 08.02.2023
ATSO BAŞKANI DEMİRCİ : "İLK ETAPTA TOPLANAN YARDIMLARI BUGÜN YOLA ÇIKARDIK, ÜYELERİMİZİN DE DESTEĞİYLE ATSO OLARAK YARDIMLARA DEVAM EDECEĞİZ"

Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) , İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Ardahan Valiliği ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ile koordinasyon içinde oluşturduğu "ATSO Deprem Yardım Masası"na Ardahan Ticaret ve Odası ve üyeleri tarafından ulaştırılan yardımlar, tırlara yüklenerek, deprem bölgesine doğru yola çıkarıldı.

Demirci, içinde yatak, yorgan, battaniye, ısıtıcı, kaban, mont, ayakkabı, giyim eşyası, su, süt, gıda ve hijyen malzemelerinin yer aldığı tırı Ardahan Valiliği tarafından yönlendirilen deprem bölgesine gönderdiklerini ifade etti.

Demirci ‘’Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası olarak ayni yardıma yanında Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından başlatılan nakdi yardım kampanyasında destekte bulunduk .’’dedi.

Demirci Böylesine büyük bir afetin yaraları ancak birlik ve beraberlikle sarılabilir. Depremden zarar gören vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, yaralılarımıza acil şifa ve hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, milletimize sabır ve başsağlığı diliyorum." dedi.
  • ATSO'NUN DEPREM İÇİN YARDIM TIRLARI YOLA ÇIKTI