EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI

• 08.10.2021

Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) aylık olağan meclis toplantısı yapıldı.
Meclis Başkanı Sebahattin GÜNDOĞDU Başkanlığında gerçekleşen toplantıya, Ardahan TSO Yönetim Kurulu Başkanı Çetin DEMİRCİ ve meclis üyeleri katıldı.
Odamız Ekim Ayı Meclis Toplantısı, Oda Atatürk Konferans ve Toplantı Salonumuzda gerçekleştirildi. Meclis toplantısında; Ardahan Ticaret ve Sanayi Odasının gerçekleştirdiği faaliyetler yürütülen projeler hakkında bilgilendirme yapıldı. Odamıza önümüzdeki günlerde yapılacak olan Akreditasyon denetimi hakkında meclis üyelerine bilgilendirme yapıldı .
Ayrıca İlin ekonomik gelişiminin sağlanması için gerekli önceliklerin konuşulduğu toplantıda Meclis Başkanı Sebahattin Gündoğdu kurul üyelerinin fikirlerini aldı. Oldukça verimli geçen toplantı, gündem kararlarının ardından sona erdi.
Meclis Toplantısı ardından Meclis Üyelerine yönelik eğitim faaliyetleri kapsamında Odamız Akademik Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Özlem Eştürk Meclis Üyelerine ekonomik ve güncel konular hakkında sunum yapmıştır.

• EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI