ATSO ,SERKA ile sözleşme imzaladı

• 06.11.2020
Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası ile Serhat Kalkınma Ajansı (SERKA) ile İçme Suyu Dolum Tesisi Ön Fizibilite Çalışmasının Yapılması , Kaz Ürünleri İşleme Pakete Tesisi Ön Fizibilite Çalışmasının Yapılması, Kayıkhane ve Su Sporları Merkezi Tesisi Ön Fizibilite Çalışmasının Yapılması, Doğal Taş İşleme Tesisi Ön Fizibilite Çalışmasının Yapılması Projelerimizin uygulanması için sözleşme imzaladı.
Serhat Kalkınma Ajansı’nın teknik destek programına “Fizibilitesinin Hazırlanması” Projeleri ile başvuran ve destek almaya hak kazanan Odamız ile Ajans arasındaki sözleşme ATSO Başkanı Çetin DEMİRCİ ile SERKA Genel Sekreteri İbrahim Taşdemir imzaladı. Projelerin amacı Yapılacak olan ön fizibilitelerle Ardahan’da yatırım yapma potansiyeli bulunan iş adamlarına sunularak Ardahan'a yatırım çekilmeye çalışılacaktır.
  • ATSO ,SERKA ile sözleşme imzaladı