• 03.10.2020
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa VARANK’ın ve Birlik Başkanımız Sn. M.Rifat HİSARCIKLIOĞLU'nun katılımları,365 oda/borsa başkanımız ile video konferans yöntemiyle istişare toplantısına odamız Yönetim Kurulu Başkanı Çetin DEMİRCİ katıldı.

Yönetim Kurulu Başkanımız Çetin DEMİRCİ’ nin söz aldığı toplantıda,

*Yeni yayınlanan ilçe bazlı teşvik sisteminde ilimizin daha fazla yararlanması amacıyla yapılması gerekleri dile getirmiştir.
* Ardahan Organize Sanayi Bölgesinin (OSB) aktif hale getirilmesi için öneriler sunmuş bu konuda ek destekler verilmesini talep etti.
* Kalkınma Ajansları ile ilgili görüşlerini aktarmıştır.
* SOGEB'e sunulan projelerde ilimize pozitif ayrımcılık talep etmiştir.
  • ATSO BAŞKANI DEMİRCİ SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANI İLE VİDEO KONFERANS ARACIYLA BİR ARAYA GELDİ