Ardahan
Odamızdan Haberler

MÜSİAD HOLLANDA TEMSİLCİLERİ ODAMIZI ZİYARET ETTİ

  • 16.02.2020
  • ATSO
MÜSİAD Kars Başkanı Şahin Aydın, Müsiad Amsterdam Başkanı Ümit AKBULUT , Lahey Başkanı Hamza Çelik ve Yönetim Kurulu Üyeleri Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çetin DEMİRCİ’yi makamında ziyaret ettiler .
ATSO Başkanı DEMİRCİ ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “siz değerli iş insanlarını Odamızda ağırlamaktan son derece memnuniyet duyduğumuzu dile getirmek istiyorum.Kentin öne çıkan sektörleri, ekonomik yapısı ve iş birliği imkanları hakkında Müsiad yetkililerine bilgi verdi. Oda olarak her türlü desteği vermeye hazır olduklarının altını çizen Başkan DEMİRCİ , “Bizim önceliğimiz zaten yatırımcıyı Ardahan’a çekmek. Bu ziyaret ileride yapılacak yatırımlara da vesile olur.

MÜSİAD’ı temsilen söz alan MÜSİAD Kars Başkanı Şahin Aydın; “MÜSİAD yönetimi olarak her konuda, her kesimin fikirlerine ve istişarelere her zaman açık olmaya gayret gösterdik. Bölgemize katma değer katan herkesin yanındayız. Hepimizin ortak paydası ve derdi bölgemizi , ülkemizi daha iyi noktalara getirmek. Bunun için hepimize büyük görevler düşüyor. MÜSİAD olarak Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası’nın yürüteceği çalışmalarda ve projelerde MÜSİAD olarak üzerimize düşen bir görev olursa da her zaman sizlerin yanındayız” sözlerine yer verdi.
Hollanda MÜSİAD üyelerine Ardahan ’ı tanıtan sunumların ardından toplantı son buldu.
  • MÜSİAD HOLLANDA TEMSİLCİLERİ ODAMIZI ZİYARET ETTİ
  • MÜSİAD HOLLANDA TEMSİLCİLERİ ODAMIZI ZİYARET ETTİ
  • MÜSİAD HOLLANDA TEMSİLCİLERİ ODAMIZI ZİYARET ETTİ