• 27.09.2019
Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) tarafından Dış Ticaret konferansı yapıldı.

Ardahan TSO'nun konferans salonunda gerçekleşen konferansa Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Çetin DEMİRCİ, Ardahan Belediye Başkanı Faruk DEMİR ,
ATSO Meclis Üyeleri, Kamu Kurum ve Kuruluşlarının temsilcileri, Genel Sekreter Aşkın KIZILKAYA ve çok sayıda iş insanı temsilcileri katıldı.

ATSO Başkanı Çetin DEMİRCİ’nin açılış konuşmasıyla başlayan konferans sunumlarla devam etti.
Konferansın ilk bölümünde Doç.Dr. Murat YALÇINTAŞ ‘ın ‘’NASIL İHRACATÇI OLUNUR ‘’ konulu dair sunum yaptı. Sunumda konu başlıkları olarak, ' Küçük işletmeler ihracat yapabilir mi? Pazara Giriş, Pazar Araştırması ve Pazara Giriş Destekleri, konularında, içerik ve uygulamalarında yapılması gerekenler katılımcılarla paylaşıldı.

Seminerin ikinci bölümünde ise, Doç.Dr.N.Öykü İYİGÜN ‘ün ‘’GİRİŞİMCİLİK & STRATEJİ’’ konulu dair sunum yaptı. Sunumun detayında, Girişimcilik ve Strateji konuların detaylarına dair bilgiler paylaşıldı. Yapılan Sunumların ardından soru-cevap bölümü ile seminer sona erdi.
  • ARDAHAN TİCARET VE SANAYİ ODASI’NDA DIŞ TİCARET BİLGİLENDİRME SEMİNERİ DÜZENLENDİ