Ardahan
Odamızdan Haberler

ATSO MECLİSİ SINIR İLÇESİ POSOFTA….

  • 04.04.2016
  • ATSO

 Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası Meclisi her ay bir ilçede toplanarak, ilçenin sorunları, beklentileri, yapılabilecekler hakkında fikir alış verişinde bulunundu.

            Çıldır, Göle ve üçüncüsü  Posof un Posof  İlkokulu Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya ATSO Meclisi, KOSGEB, SERKA, TKDK temsilcileri katıldı.

Açılış Konuşması Yapan ATSO Başkanı Çetin DEMİRCİ;

            Bizleri yalnız bırakmayarak burada bulunan başta Posof Kaymakamımız Ufuk Özen Alibeyoğlu na , Belediye Başkanı Cahit Ulgar’a, her toplantıda bizle birlikte gelerek kurumlarının teşvik ve desteklerini anlatan KOSGEB İl Müdürü Ramazan SİVRİ, Serhat Kalkınma Ajansı Ardahan Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Nurullah KARACA ve TKDK İl koordinatörü ve şuan burada bulunan Proje Kabul Uzmanı Onur KUŞA,  Ardahan Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Hasan Şanlı’ ya , Şuan içinde bulunduğumuz yeri tahsis eden İlçe Milli Eğitim müdürlüğüne ve katılımcılara Teşekkür etti.

            ATSO Başkanı Çetin Demirci, “Düzenlediğimiz bu bilgilendirme toplantıları il ve ilçelerimize daha çok vatandaşa ve özellikle ATSO üyelerine ulaşarak, daha fazla proje ile desteklemelerden yararlanması ve istihdama katkı sunmasını, daha çok kazanmalarını istiyoruz.” dedi.

            Demirci; Az laf çok iş sloganı ile ilgili kurum temsilcilerine söz verdi.

            Her kuruluş kendi bünyesinde yapılan hibe ve teşvikler hakkında geniş bilgi vererek, yatırımcıların bu desteklerden yararlanması istendi.

             Karşılıklı sorunlar ve çözüm önerileri görüşüldükten sonra kapanış konuşması yapan

             Posof Belediye Başkanı Cahit Ulgar, “Hükümetimiz bölgemizin kalkınması için adeta yatırım teşviklerine boğdu. SERKA; KOSGEB; DAP, AKAK TKDK gibi yatırımcı kuruluşlar aracılığı ile yatırımcılara iş istihdamı karşılığında hibeler sunuyor. Herkes taşın altına elini koyarak bu yatırımlardan faydalanmalıdır. Yatırımcı aranıyor, ama yüzde 50, 60, 70 oranlarındaki hibelere rağmen kimse yatırım yapmaya yanaşmıyor. Bu fırsatlar bir daha ayağınıza gelmez. Fırsatları kaçırmayın. Adeta bu teşviklerden yararlanın, para kazanın diye yalvarıyoruz.” diye konuştu.

               Posof kaymakamı Ufuk Özen Alibeyoğlu; Toplantıyı Posof ilçemizde yapan ATSO Başkan Çetin DEMİRCİ ve Meclisine , İlgili kurum temsilcileri ve siz değerli katılımcılara teşekkür ederek, her zaman yanlarında olduğunu sözledi.

                 Toplantı sonunda ATSO Başkanı Demirci ve Meclis  üyeleri  odanın  90. Yılı anısına ‘’Zamanı Birlikte Geçirelim’’ hediyesi olarak oda logolu duvar saati  hediye etti.

  • ATSO MECLİSİ SINIR İLÇESİ POSOFTA….
  • ATSO MECLİSİ SINIR İLÇESİ POSOFTA….
  • ATSO MECLİSİ SINIR İLÇESİ POSOFTA….
  • ATSO MECLİSİ SINIR İLÇESİ POSOFTA….
  • ATSO MECLİSİ SINIR İLÇESİ POSOFTA….
  • ATSO MECLİSİ SINIR İLÇESİ POSOFTA….
  • ATSO MECLİSİ SINIR İLÇESİ POSOFTA….
  • ATSO MECLİSİ SINIR İLÇESİ POSOFTA….