Ardahan
Odamızdan Haberler

TOBB DİLEKLERİ İNCELEME KOMİSYONU TOPLANDI.

  • 24.03.2016
  • ATSO

 Odalar ve Borsaların Bakanlıklara sunmuş olukları görüş ve öneriler TOBB Dilekleri İnceleme Kurulu Tarafından görüşülerek karara bağlanmıştır.

Başkanlığını Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çetin DEMİRCİNİN yapmış olduğu komisyon raporunda;

 

''Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin Genel Kurulunun Sayın Delegeleri,

 

Birliğimizin 02 Mayıs 2015 tarihinde yapılan 71. Genel Kurulunda Delegeler tarafından dile getirilen sorunlar ve çözüm önerileri ile oda/borsalardan intikal eden sorunlar ve bu sorunlara ilişkin çözüm önerileri, oda ve borsalarımızın görüşleri ve talepleri doğrultusunda hazırlanmakta ve Birliğimiz Yönetim Kurulunca bu çalışmalar Başbakan, Bakanlar ve bürokratlar ile yapılan görüşmeler ve toplantılarda ele alınarak, sorunların çözüm yolları araştırılmakta ve sonuçları takip edilmektedir. Konu hakkında yapılan işlemler Genel Kurul Çalışmaları Esasları Yönetmeliği hükümleri gereğince Komisyonumuzca sizler adına incelenmiş ve sonuçları özet halinde kitapçık olarak bilgilerinize takdim edilmiştir.

 

Ülkemizin ekonomik hayatının en üst ve tek yasal kuruluşu olan 365 Oda-Borsayı ve yine bunların bir milyon beşyüzbini aşkın üyesini temsil eden Birliğimiz, ülkemizin ve özellikle camiamızın sorunlarını tespit ederek çözüme kavuşturulması noktasında çalışmalarını her zaman olduğu gibi Başkanımız M.Rifat HİSARCIKLIOĞLU’nun önderliğinde büyük bir azim ve kararlılık içinde sürdürdüğünü izlemekteyiz.

 

Komisyon çalışmalarında katkılarını esirgemeyen Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Sayın M.Rifat HİSARCIKLIOĞLU’na, değerli Yönetim Kurulu Üyelerine, Komisyonumuzun sekreteryasını yürüten ve bu raporun hazırlanmasındaki hizmetlerinden dolayı Birliğimiz Odalar Müdürlüğü personeline teşekkür ederiz.''

 

 

 Komisyon üyeleri ;

 

 

ÇETİN DEMİRCİ                 TOBB Dilekleri İnceleme Komisyonu Başkanı

LÜTFİ KOÇ                          TOBB Dilekleri İnceleme Komisyonu Sözcüsü

SAİM ALPASLAN              TOBB Dilekleri İnceleme Komisyonu Raportörü

SÜLEYMAN KOZUVA      TOBB Dilekleri İnceleme Komisyonu Üyesi

HASAN GÖKMEN             TOBB Dilekleri İnceleme Komisyonu Üyesi

HALUK TRABZON            TOBB Dilekleri İnceleme Komisyonu Üyesi

SÜLEYMAN ÖZER             TOBB Dilekleri İnceleme Komisyonu Üyesi

RİFAT SARSIK                    TOBB Dilekleri İnceleme Komisyonu Üyesi

  • TOBB DİLEKLERİ İNCELEME KOMİSYONU TOPLANDI.